ALUMINIUM SKYLTAR

Beställ före 16.00 för leverans dagen efter

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Aluminium skyltar

Aluminiumskyltar med 4-färgs tryck för en snygg skylt för skåpsinstallationer med egen logotyp på. Går även att användas för industriella miljöer som kräver den typen av beständighet.

Vi har färdigskurna storlekar för 24-timmars leveranser av denna produkt.

BESTÄLL FÖRE 16.00 FÖR DAGEN EFTER LEVERANS!

Beställningar kan endast göra via: order@knutwall.se 

Material: Aluminium

Tjocklek: 1,0 mm

Färgval: Silver/borstad yta

UV-beständigt: Ja (Med UV-laminat)

Standard storlekar:

(Specialstorlekar vid offert)

Utan hål som standard

150×50 mm

85×35 mm

Vanliga användningsområden:

Industri, maskintillverkning, skåpsskyltar, namnskyltar.

Aluminiumskyltar med anpassat utseende

Skyltar i aluminium har en rad olika användningsområden. Det hållbara materialet gör dem lämpliga att placera både inomhus och utomhus. Hos oss på Knutwall kan du få dem med fyrfärgstryck, till exempel med företagets logotyp eller med viktig information. Vi tillhandahåller färdigskurna skyltar som kan levereras inom 24 timmar om du beställer innan klockan 16.00.

 

Användningsområden för skyltar i aluminium

Det finns en rad olika användningsområden för våra skyltar. För den som vill ha en snygg skylt med företagets logotyp att till exempel markera ingången till kontoret eller butiken med, är en skylt av denna typ perfekt. Eftersom aluminium är ett väderbeständigt material klarar skyltarna att hänga ute i växlande väderlek utan att påverkas utseendemässigt. Användningsområdena är i det närmaste oändliga. Vad sägs om personliga parkeringsskyltar till personalen, eller en trevlig välkomsthälsning till besökare? Skyltarna passar naturligtvis också lika bra att placera i inomhusmiljö. De kan användas för att märka upp skåp, men också som varnings- eller informationsskyltar. De går dessutom utmärkt att placera i industriella miljöer då de uppfyller kraven för det.

 

Välj färg och utseende själv

Våra skyltar trycks i så kallat fyrfärgstryck. Det innebär att vi använder oss av primärfärgerna cyan, magenta, svart och gult. Dessa färger klarar, när de blandas på olika sätt, att återge de flesta färger på ett väldigt exakt vis vilket gör att du kan få en skylt med din logotyp utan att tumma på utseendet. Färgerna vi använder oss av är hållbara och klarar många år utan att påverkas utseendemässigt även om skyltarna placeras utomhus. När du beställer din aluminiumskylt hos oss kan du välja både utseende och storlek helt efter eget tycke och smak. Vi har färdigskurna skyltar i olika storlekar, något som gör att vi kan leverera väldigt snabbt. Närmare bestämt inom 24 timmar om du lägger din beställning innan klockan 16.00 en vardag.

 

Aluminium som material

Vi har valt att använda oss av aluminium när vi tillverkar våra skyltar. Det beror på att materialet har många fördelar. Trots att metallen är mycket lätt har den en hög hållfasthet och klarar mycket. Det är också ett miljövänligt val eftersom det går att återvinna fullt ut. Med det menas att det inte lämnas några rester när man väljer att återvinna en skylt i aluminium. Materialet påverkas inte heller av vädrets växlingar utan håller sig beständigt trots temperatur. Det gör att våra skyltar passar perfekt att placera i utomhusmiljö. Man behöver alltså inte oroa sig för att de ska skadas av hög eller låg värme.

Liknande produkter

PRINTADE SKYLTAR

ROSTFRIA SKYLTAR

GRAVERADE SKYLTAR

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 08.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020