TAKTILA SKYLTAR

Blindskriftsskyltar enligt Svensk Standard

TILFREDSE KUNDER

HURTIG SUPPORT

BESTIL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN EFTER

Support 08-17

KORTE SVARSTIDER

SEND GRUNDMATERIALE

& specialfiler

Taktila Skyltar

Taktila skyltar / blindskriftsskyltar används för personer med nedsatt syn. Skyltarna kännetecknas av upphöjd skrift, upphöjd symbol och punkter som även kallas för braille. En taktil skylt kan läsas med både syn och med känseln. Syftet är att människor med nedsatt syn skall kunna ta sig runt i samhället på ett tryggt och bra sätt. Våra taktila skyltar uppfyller myndighetskraven som krävs för användning i offentliga miljöer. Vill du se förslag på fler taktila skyltar? Hör av dig till oss på: 08-646 94 01 eller mail till order@knutwall.com

LEVERANSTID 1-3 ARBETSDAGAR

Bestillinger kan kun foretages via: order@knutwall.se order@knutwall.se 

Materiale: 2-skiktad Akrylplast

Tykkelse: 1,6 mm

Farvevalg: Enligt Svensk Standard / Egna önskemål

UV-resistent: Ja

Standardstørrelser:

150×150 mm (Svensk Standard)

Erbjuder andra storlekar på förfrågan.

Almindelige anvendelsesområder:

Sjukhus, Vårdcentraler, Kommunhus, Offentliga utrymmen, Hotell, Badhus, Lekland, Köpcenter m.fl

Taktila skyltar med anpassat utseende

Vi på Knutwall erbjuder taktila skyltar även kallat blindskriftsskyltar enligt Svensk Standard. Hos oss kan du beställa skylten i valfria färger, storlekar och med egen anpassad text. Våra skyltar är av UV-beständig akrylplast vilket gör att skylten även kan sitta utomhus året runt.

Skyltarna tillverkas direkt vid order och leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Inom kort lanserar vi modellen även digitalt i vår skylteditor men tills dess beställs den via order@knutwall.com.

Användningsområden för taktila skyltar

Det finns en rad olika användningsområden för blindskriftsskyltar / taktila skyltar. De används idag enligt lag i offentliga miljöer för att människor med nedsatt syn skall kunna ta sig runt. De finns i miljöer så som: Sjukhus, Vårdcentraler, Bibliotek, Köpcenter, Mataffärer, Kommunhus, Flygplatser, Tågstationer, Badhus, Lekland, Hotell m.fl

Vælg selv farve og udseende

Våra blindskriftsskyltar / taktila skyltar är helt kundanpassade vilket gör att vi kan skapa den i färger och storlekar enligt dina önskemål. Kom ihåg att enligt lag har de ett visst utseende som skall följas. Men möjligheterna till en Vit skylt med svart text, blå skylt med vit text kan anpassas och möjliggöra en snyggare miljö i era lokaler.

Plast som material

Vi har valt att arbeta med skyltar i akrylplast för att tillverka våra taktila skyltar. Med tanke på att brailekulorna skall appliceras skapar detta en väl bestående produkt som tål både väder, vind och slitage från oss människor.

Lignende produkter

TRYKTE SKILTE

RUSTFRI STÅLSKILTE

GRAVEREDE SKILTE

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at ringe til os på +468-646 94 01

Adresse

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje (Sverige)

Kontaktinformation

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Åbningstider

Man-Fre 08.00-17.00

Lør/Søn: Lukket

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020