HAMMARPRODUKTER - H10 Vit

TILAA ENNEN KLO 16.00 JA TOIMITAMME TILAAMASI TUOTTEET SEURAAVANA PÄIVÄNÄ

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

NOPEA ASIAKASPALVELU

TILAA ENNEN KLO 16.00

TOIMITUS PÄIVÄ JÄLKEEN

TUKI KLO 08–17

LYHYET ODOTUSAJAT

TUKI MAILA

JA ERITYISET TIEDOSTOT

Hammarprodukter – H10 Vit

Vi på Knutwall erbjuder Hammarprodukters H10 märksystem kundanpassat på 24-h leveranser. 

Produkten är screentryckt på 0,7 mm aluminium. Skylten är 20 mm hög, 8 mm bred och texthöjden är 10 mm.

Tilaa tuote helposti digitaalisesta verkkojärjestelmästämme, jossa voit itse täyttää jokaisen kyltin merkit ja me kokoamme sen kasattavaksi. Eli säästät sekä aikaa että rahaa. Jos haluat mieluummin lähettää tilauksesi sähköpostitse, tee se osoitteeseen: order@knutwall.com.

Tuotetta käytetään komponenttimerkintöjen, voimalaitosten, asemien, ohjauspaneelien ja valaistuspylväiden merkitsemiseen. Pohjalevy on mustaa ja säänkestävää 0,7 mm alumiinilevyä. Teksti on silkkipainettu ja suojalakattu kirkkaalla lakalla parhaan kestävyyden takaamiseksi.

Valikoimastamme löytyy malleja:

H10 Keltainen

H10 Valkoinen

H25 Keltainen

H25 Valkoinen

H50 Keltainen

H50 Valkoinen

TILAA ENNEN KLO 16.00 JA TOIMITAMME TILAAMASI TUOTTEET SEURAAVANA PÄIVÄNÄ!

Materiaali: Alumiini

Paksuus: 0,7 mm

Värivalinta: Keltainen/valkoinen

UV-säteilyn kestävä: Kyllä

Käyttötarkoitus:

Komponenttimerkintä, voimalaitokset, asemat, ohjauspaneelit ja valaistuspylväät jne.

Varför välja Hammarprodukter?

Hammarprodukters märksystem är den ultimata lösningen för alla som söker en pålitlig och effektiv metod för att märka olika typer av material och produkter. Med deras innovativa och hållbara design har Hammarprodukter skapat ett varumärke som står för kvalitet, precision och mångsidighet inom el & energibranschen.

Vad gör Hammarprodukters märksystem så enastående? För det första, deras överlägsna kvalitet. Tillverkade av högkvalitativt aluminium material, är Hammarprodukters märksystem byggda för att hålla utomhus under lång tid. Detta gör dem till ett utmärkt val för både industriell användning och mindre skala projekt.

Funktionell design är en annan aspekt som sätter Hammarprodukters märksystem isär från konkurrensen. Med enkelheten och användarvänligheten i åtanke har varje produkt designats för att vara lätt att använda och ge noggranna märkningar varje gång. Oavsett om du behöver märka metall, trä, plast eller andra material, kommer Hammarprodukters märksystem att leverera professionella resultat varje gång.

Mångsidighet är en nyckelfaktor när det gäller Hammarprodukters märksystem. Med olika typer av märkverktyg och tillbehör kan du anpassa din märkning för att passa dina specifika behov och krav. Från elektriska märkpennor till slagstämplar och numrerade märkverktyg, finns det en mängd alternativ för att möta alla tänkbara märkningsbehov.

Hållbarhet är en annan anmärkningsvärd egenskap hos Hammarprodukters märksystem. Genom att investera i deras produkter kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar lösning som kommer att hålla över tid. Detta sparar inte bara pengar på lång sikt, utan minskar också behovet av att ständigt byta ut och reparera utrustning.

Sammanfattningsvis, Hammarprodukters märksystem är det självklara valet för alla som kräver högkvalitativa, pålitliga och mångsidiga märkningslösningar. Med deras exceptionella kvalitet, funktionella design, mångsidighet och hållbarhet är det ingen tvekan om att Hammarprodukters märksystem kommer att leverera överlägsna resultat för alla dina märkningsbehov.

Samankaltaisia tuotteita

KAAPELIN MERKINTÄ

OSAPUOLIMERKINNÄT

AVAA OSAPUOLEN MERKINTÄ

Heräsikö sinulla kysyttävää? Soita meille numeroon +468-646 94 01

Osoite

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje, Ruotsi

Yhteystiedot

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Aukioloajat

Mån-Fre 07.00-17.00

La/su: suljettu

Tekijänoikeudet: Knut Wall Marking Systems AB 2020