LIITINMERKINNÄT

TILAA ENNEN KLO 16.00 JA TOIMITAMME TILAAMASI TUOTTEET SEURAAVANA PÄIVÄNÄ

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

NOPEA ASIAKASPALVELU

TILAA ENNEN KLO 16.00

TOIMITUS PÄIVÄ JÄLKEEN

TUKI KLO 08–17

LYHYET ODOTUSAJAT

TUKI MAILA

JA ERITYISET TIEDOSTOT

Plintmärkning

Vi erbjuder kundanpassad plintmärkning till de flesta fabrikat och storlekar. Designa själv på webben och se kortet grafiskt för att få en bra översikt av din beställning. Vi har även lagt in funktioner så som: Importera från excel, generera nummerserier & optimera kort för att förenkla processen.

Vi erbjuder plintmärkning till:

  • Weidmuller
  • Phoenix
  • Schneider
  • Allen-Bradley
  • Entrelec
  • Legrand

Kaikki merkintämme tulostetaan saman päivän aikana ja toimitamme tuotteesi seuraavana päivänä tilauksesta. Miten nopeaa ja helppoa!

TILAA ENNEN KLO 16.00 JA TOIMITAMME TILAAMASI TUOTTEET SEURAAVANA PÄIVÄNÄ!

Materiaali: Halogenfri plast

Paksuus: Beroende på storlek.

Värivalinta: Vit (Flervid förfrågan)

Modeller/Fabrikat: Weidmuller, Phoenix, Schneider, Allen-Bradley, Legrand.

Plintmärkning

Vi erbjuder kundanpassad plintmärkning för elskåp. Märkningen passar till de flesta fabrikat och storlekar. I vår editor online kan du själv designa korten och anpassa dem efter dina önskemål. Om du beställer innan 16.00 får du dina produkter levererade redan dagen efter. Här kan du läsa mer om hur du beställer plintmärkning hos oss.

 

Om plintmärkning

Hos oss kan du beställa plintmärkning och skåpsmärkning. Plintar är fysiska kopplingspunkter som förekommer i elskåp. Vi erbjuder märkning i storlekar som passar till många olika märken och modeller, bland annat Weidmuller, Phoenix, Schneider, Allen-Bradley och Legrand. I vårt onlinesystem kan du själv designa plintmärkningar och få dem precis som du vill.  Aldrig tidigare har det varit så enkelt och smidigt att beställa egendesignad plintmärkning!

 

Så designar du din plintmärkning online

Med vårt användarvänliga onlinesystem är det mycket enkelt att designa specialmärkning för plint. Med hjälp av vår digitala editor kan du skapa egna märkningar som passar ditt behov. I programmet kan du även importera från excel, generera nummerserier och optimera kort för att förenkla processen. Du designar enkelt märkningen efter dina önskemål med siffror, bokstäver, tecken och symboler. Du kan effektivt generera nummerserier och optimera antalet kort. När du är färdig med din kortmärkning klickar du på spara. Därefter kan du välja att lägga till produkter eller gå direkt till beställning. Programmet gör att det är smidigt och enkelt att kundanpassa och beställa skåpsmärkningar. Det ger även en bra översikt av din beställning vilket garanterar att du får precis de märkningar och produkter som du behöver. Om du har några frågor angående hur du skapar dina egna plintmärkningar är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare.

 

Materiaali- ja tuotetiedot

Vi erbjuder märkningar av plintar från flertalet välkända varumärken och modeller, inklusive Weidmuller, Phoenix, Schneider, Allen-Bradley och Legrand. Materialet är halogenfri plast och tjockleken varierar beroende på storlek. Vi erbjuder märkning för alla fabrikat. Standardfärgen för märkningarna är vit, men vid förfrågan är det möjligt att tillverka märkningar i andra färger. Hör av dig till oss så hittar vi den bästa lösningen för dig.

 

Nopeat toimitukset

Vi erbjuder snabba leveranser på samtliga produkter. Om du beställer före klockan 16.00 får du plintmärkningarna leverade redan nästa arbetsdag. All vår märkning trycks samma dag som du beställer. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba leveranser inom 24 timmar utan att tumma på kvaliteten. Snabbt och smidigt!

 

Beställ dina märkningar innan klockan 16.00 idag för leverans imorgon!

Samankaltaisia tuotteita

RUOSTUMATON TERÄSKAAPELIN MERKINTÄ

KAAPELIN MERKINTÄ

OSAPUOLIMERKINNÄT

Heräsikö sinulla kysyttävää? Soita meille numeroon +468-646 94 01

Osoite

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje, Ruotsi

Yhteystiedot

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Aukioloajat

Mån-Fre 07.00-17.00

La/su: suljettu

 Tekijänoikeudet: Knut Wall Marking Systems AB 2020