GRAVERADE SKYLTAR

Beställ före 16.00 för leverans dagen efter

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Graverade skyltar

Vi erbjuder graverade skyltar i plast för tekniska installationer. De levereras med UV-stabilt akrylmaterial för utomhusanvändning och finns i flertal olika färger.
Alla skyltar utom hängskyltarna levereras med 3M-tejp på baksidan.

Skyltar går att beställa online i vårt webbsystem, via telefon eller mail.

I beställning systemet ser du själv din skylt samtidigt som du skapar den. Alla ändringar ses direkt på skärmen, så som textstorlek, hål, färg.

Har du inga speciella krav på skyltstorlek kan autoläget med fördel användas då det ger en skylt med optimal storlek för din text.

Vi levererar även renrumsskyltar, det vill säga att gravyren är utförd spegelvänd på baksidan och färgfylld, vilket resulterar i en glatt yta på framsidan.

Våra skyltar är godkända hos SundaHus och Byggvarubedömningen.

Kontakta oss för mer information och om era specifika önskemål.

BESTÄLL FÖRE 16.00 FÖR DAGEN EFTER LEVERANS!

Material: Plast acryl (2-skikt)

Tjocklek: 1,6 mm eller 0,8 mm

Färgval: +100 färger (Standard enligt vår webb-editor)

UV-beständigt: Ja +25 år

Vanliga användningsområden är:

El, ventilation, rör, kyla, skåpsbyggnation, industri, underhåll, järnväg, säkerhet, larm.

Liknande produkter

PRINTADE SKYLTAR

ALUMINIUMSKYLTAR

ROSTFRIA SKYLTAR

Graverade skyltar

Är du i behov av graverade skyltar av högsta kvalitet för ditt företag eller industri? I så fall har du kommit rätt. Vi erbjuder kundanpassade skyltar för flera olika områden – till exempel inom underhåll, säkerhet, larm, el, vvs,  järnväg och ventilation, för att nämna några.

Att skaffa rätt sorts skyltar för arbetet du utför är av största vikt – detta eftersom hållbarhet och design är A och O för att uppfattas seriöst av kunden. De graverade skyltar vi erbjuder utmärks av sin långa livslängd och goda kvalitet.

Hos oss kan du anpassa dina graverade skyltar i vårt onlinesystem, helt utifrån ditt behov. Utseende, storlek, text och färg bestämmer du själv, vilket gör att designen blir exakt som du vill ha den. Vi har marknadens snabbaste leveranser – det innebär att du har möjlighet att få dina skyltar redan nästkommande dag. Detta gäller när du designar och beställer dina graverade skyltar innan klockan 16.

Då allt är onlinebaserat kan vi sköta produktionen och leveransen på ett effektivt och professionellt sätt, vilket också säkerställer snabba leveranser.

Våra graverade skyltar är avsedda för tekniska installationer, de är gjorda av plast och har en stark 3M-tejp på baksidan. För utomhusanvändning förses de med ett UV-stabilt akrylmaterial för att öka dess livslängd. Allt detta gör att du som kund kan känna dig trygg i att du beställer högkvalitativa skyltar med en gravering som håller högsta standard.

Vi strävar alltid efter absolut kundnöjdhet och gör med glädje vårt yttersta för att du som kund ska känna att dina behov tillgodoses. Möjligheten att designa online gör hela processen väldigt enkel för dig, men skulle du trots allt stöta på bekymmer när du gör din beställning är det bara att höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna! Vi har korta svarstider och snabb support.

Vill du hellre kontakta oss via telefon eller mail för att göra din beställning går detta naturligtvis också utmärkt. Vi finns här för dig och ser till att din beställning blir exakt som du vill ha den.

Du som designar dina skyltar i vårt webbverktyg har möjlighet att antingen välja storlek på skylten själv, alternativt designa utifrån ett autoläge.

Om du väljer att designa med autoläge ser webbverktyget till att storleken på din skylt optimeras utefter din text. Alla förändringar du gör ser du i realtid på skärmen vilket gör skapandet av din graverade skylt både smidigt och lättmanövrerat.

Beställ online innan kl 16 för att få dina skyltar levererade redan dagen efter.

Välkommen till oss på Knutwall – vi hoppas få se dig som kund hos oss, och vår ambition är att du ska känna dig riktigt nöjd med dina graverade skyltar!

 

Graverade skyltar för elinstallation, vent-installation, vvs-installation och industri, snabb leverans

Hos oss kan du själv designa de graverade skyltar ditt företag eller industri behöver. Beställ online innan kl 16 och få leveransen redan dagen efter.

 

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 08.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

 Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020