HAMMARPRODUKTER - H10 Gul

Beställ före 16.00 för leverans dagen efter

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Hammarprodukter – H10 Gul

Vi på Knutwall erbjuder Hammarprodukters H10 märksystem kundanpassat på 24-h leveranser. 

Produkten är screentryckt på 0,7 mm aluminium. Skylten är 20 mm hög, 8 mm bred och texthöjden är 10 mm.

Beställ produkten enkelt i vårt digitala online-system där du själv kan fylla i tecknen per skylt och vi plockar ihop den färdig för montage. Vilket gör att du både sparar tid och pengar. Önskar du hellre maila in din order gör du det till: order@knutwall.com.

Produkten används för uppmärkning av komponentmärkning, elcentraler, stationer, kontrollpaneler och belysningsstolpar. Bottenplattan är 0,7 mm aluminiumplåt i svart och väderbeständig färg. Texten är screentryckt och skyddslackeras med klarlack för bästa hållbarhet.

Våra modeller att välja mellan:

H10 Gul

H10 Vit

H25 Gul

H25 Vit

H50 Gul

H50 Vit

BESTÄLL FÖRE 16.00 FÖR DAGEN EFTER LEVERANS!

Material: Aluminium

Tjocklek: 0,7 mm

Färgval: Gul/Vit

UV-beständigt: Ja

Användningsområde:

Komponentmärkning, elcentraler, stationer, kontrollpaneler och belysningsstolpar m.m.

Varför välja Hammarprodukter?

Hammarprodukters märksystem är den ultimata lösningen för alla som söker en pålitlig och effektiv metod för att märka olika typer av material och produkter. Med deras innovativa och hållbara design har Hammarprodukter skapat ett varumärke som står för kvalitet, precision och mångsidighet inom el & energibranschen.

Vad gör Hammarprodukters märksystem så enastående? För det första, deras överlägsna kvalitet. Tillverkade av högkvalitativt aluminium material, är Hammarprodukters märksystem byggda för att hålla utomhus under lång tid. Detta gör dem till ett utmärkt val för både industriell användning och mindre skala projekt.

Funktionell design är en annan aspekt som sätter Hammarprodukters märksystem isär från konkurrensen. Med enkelheten och användarvänligheten i åtanke har varje produkt designats för att vara lätt att använda och ge noggranna märkningar varje gång. Oavsett om du behöver märka metall, trä, plast eller andra material, kommer Hammarprodukters märksystem att leverera professionella resultat varje gång.

Mångsidighet är en nyckelfaktor när det gäller Hammarprodukters märksystem. Med olika typer av märkverktyg och tillbehör kan du anpassa din märkning för att passa dina specifika behov och krav. Från elektriska märkpennor till slagstämplar och numrerade märkverktyg, finns det en mängd alternativ för att möta alla tänkbara märkningsbehov.

Hållbarhet är en annan anmärkningsvärd egenskap hos Hammarprodukters märksystem. Genom att investera i deras produkter kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar lösning som kommer att hålla över tid. Detta sparar inte bara pengar på lång sikt, utan minskar också behovet av att ständigt byta ut och reparera utrustning.

Sammanfattningsvis, Hammarprodukters märksystem är det självklara valet för alla som kräver högkvalitativa, pålitliga och mångsidiga märkningslösningar. Med deras exceptionella kvalitet, funktionella design, mångsidighet och hållbarhet är det ingen tvekan om att Hammarprodukters märksystem kommer att leverera överlägsna resultat för alla dina märkningsbehov.

Liknande produkter

KABELMÄRKNING

PARTMÄRKNING

ÖPPEN PARTMÄRKNING

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020