KABELMÄRKNING

Beställ före 16.00 för leverans dagen efter

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Kabelmärkning

Kabelmärkning i halogenfritt utförande. Vår märkning har ett beständigt tryck eftersom vi använder lasergraverad text. Det mjuka PE-materialet är enkelt att arbeta med och är bullig för att lättare få igenom buntbanden.

Vi erbjuder denna produkt i bredden 7-mm (standard) och en bredare modell 11-mm för större text & tydlighet.

Produkten är godkänd av Sundahus & Byggvarubedömningen till deras miljöklassade projekt.

BESTÄLL FÖRE 16.00 FÖR DAGEN EFTER LEVERANS!

Material: Se datablad

Tjocklek: 1,5 mm

Färgval: Gul/Vit/Röd (Fler vid offert)

Kabelmärkning

Vi på Knutwall erbjuder kabelmärkning för buntbandsmontage för industrier och företag. Vi kan leverera kundanpassade kabelmärkningar enligt era specifika önskemål. I vårt arbete med kabelmärkning använder vi oss av formsprutade profiler som vi själva tagit fram och utvecklat. Ofta innehåller installationen också partmärkning som tillsammans med kabelmärkningen ger en lättläst och enhetlig installation.

Vi har lång erfarenhet inom vår bransch, och vi har ända sedan 60-talet arbetat med kabelmärkning, då genom märkhylsor, av Knut Wall själv. På den tiden skrev man för hand på varje hylsa som sedan fick bearbetas i en ugn för att skriften skulle kunna brännas fast. Sedan dess har dock utvecklingen tagit rejäla kliv framåt och idag använder vi oss av den senaste tekniken.

Vi arbetar med skräddarsydda lösningar till våra kunder eftersom vi vet att behoven ser olika ut på alla arbetsplatser. Eftersom vi har flera års erfarenhet av kabelmärkningar har vi också arbetat med kunder inom ett flertal olika branscher, vilket gett oss bred kompetens och kunskap.

 

Beställ kabelmärkning till företaget

 Vi erbjuder halogenfri kabelmärkning till företag och industrier i hela Sverige, och att lägga en beställning hos oss är enkelt och går snabbt.

 En av fördelarna med att vända sig till oss på Knutwall för kabelmärkning är vår förmåga att snabbt leverera våra kunders beställningar. Vi strävar alltid efter att kunna leverera alla beställningar samma dag som de kommer in till oss, och om du lägger din beställning på vår hemsida innan klockan 16 så har du dina produkter redan dagen därpå.

 

Rätt produkt till rätt pris

Vårt primära fokus är att alltid leverera rätt produkt med snabb leverans till ett bra pris. Men även personlig service ligger oss varmt om hjärtat och vi arbetar alltid för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt när du vänder dig till oss. Därför arbetar vi ständigt för att göra det enklare och mer tidseffektivt att lägga beställningar på vår hemsida, och vi vill vara en lyhörd samarbetspartner och leverantör. Skulle det vara så att du har problem med att lägga din beställning i vårt program här på hemsidan kan du alltid höra av dig till oss så hjälper vi dig.

 Genom åren har vi haft många nöjda och återkommande kunder. Du kan läsa om några av dem som valt att handla sina kabelmärkningar av oss här på sidan.

 

Kontakta oss om kabelmärkning för buntband

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Knutwall om du är intresserad av att beställa kabelmärkning för buntband från oss, eller vill veta mer om hur vi jobbar. Vi tar gärna emot både mail och telefonsamtal, men du kan också lägga din beställning snabbt och enkelt direkt online, så ser vi till att leverera din kabelmärkning så fort som möjligt. Välkommen till Knutwall!

Liknande produkter

ROSTFRI KABELMÄRKNING

PARTMÄRKNING

ÖPPEN PARTMÄRKNING

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020