HAMMARPRODUKTER

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER

FORNØYDE KUNDER

RASK KUNDESTØTTE

BESTILL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN ETTER

KUNDESTØTTE 08–17

KORTE SVARTIDER

Merkesystem

Vi i Knutwall tilbyr Hammarprodukter sitt merkesystem skreddersydd for 24-timers leveranser. Du kan velge mellom gul og hvit og størrelsene: H10, H25 og H50.

Bestill produktet enkelt i vårt digitale nettbaserte system hvor du selv kan fylle ut tegnene for hvert skilt så monterer vi det klart for montering. Det betyr at du sparer både tid og penger. Hvis du heller vil sende bestillingen din på e-post, vennligst gjør det til: order@knutwall.com.

Produktet brukes til merking av komponentmerker, kraftstasjoner, stasjoner, kontrollpaneler og lysstolper. Bunnplaten er 0,7 mm aluminiumsplate i sort og værbestandig farge. Teksten er screentrykt og beskyttende lakkert med klarlakk for best holdbarhet.

Våre modeller å velge mellom:

H10 Gul

H10 Hvid

H25 Gul

H25 Hvid

H50 Gul

H50 Hvid

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER!

Materiale: Aluminium

Tykkelse: 0,7 mm

Fargevalg: Gul/hvid

UV-bestandig: Ja

Bruksområde:

Komponentmerking, kraftstasjoner, stasjoner, kontrollpaneler og lysstolper m.m.

Varför välja Hammarprodukter?

Hammarprodukters märksystem är den ultimata lösningen för alla som söker en pålitlig och effektiv metod för att märka olika typer av material och produkter. Med deras innovativa och hållbara design har Hammarprodukter skapat ett varumärke som står för kvalitet, precision och mångsidighet inom el & energibranschen.

Vad gör Hammarprodukters märksystem så enastående? För det första, deras överlägsna kvalitet. Tillverkade av högkvalitativt aluminium material, är Hammarprodukters märksystem byggda för att hålla utomhus under lång tid. Detta gör dem till ett utmärkt val för både industriell användning och mindre skala projekt.

Funktionell design är en annan aspekt som sätter Hammarprodukters märksystem isär från konkurrensen. Med enkelheten och användarvänligheten i åtanke har varje produkt designats för att vara lätt att använda och ge noggranna märkningar varje gång. Oavsett om du behöver märka metall, trä, plast eller andra material, kommer Hammarprodukters märksystem att leverera professionella resultat varje gång.

Mångsidighet är en nyckelfaktor när det gäller Hammarprodukters märksystem. Med olika typer av märkverktyg och tillbehör kan du anpassa din märkning för att passa dina specifika behov och krav. Från elektriska märkpennor till slagstämplar och numrerade märkverktyg, finns det en mängd alternativ för att möta alla tänkbara märkningsbehov.

Hållbarhet är en annan anmärkningsvärd egenskap hos Hammarprodukters märksystem. Genom att investera i deras produkter kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar lösning som kommer att hålla över tid. Detta sparar inte bara pengar på lång sikt, utan minskar också behovet av att ständigt byta ut och reparera utrustning.

Sammanfattningsvis, Hammarprodukters märksystem är det självklara valet för alla som kräver högkvalitativa, pålitliga och mångsidiga märkningslösningar. Med deras exceptionella kvalitet, funktionella design, mångsidighet och hållbarhet är det ingen tvekan om att Hammarprodukters märksystem kommer att leverera överlägsna resultat för alla dina märkningsbehov.

Lignende produkter

KABELMERKING

LEDERMERKING

ÅPEN LEDERMERKING

Har du spørsmål? Nøl ikke med å ringe oss på +468-646 94 01

Adresse

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktopplysninger

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.com

Åpningstider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lør/Søn: Stengt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020