ÅPEN LEDERMERKING

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER

FORNØYDE KUNDER

RASK KUNDESTØTTE

BESTILL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN ETTER

KUNDESTØTTE 08–17

KORTE SVARTIDER

Åpen ledermerking

Vi tilbyr skreddersydd åpen festmarkering med snap-on effekt for tidsbesparelse under installasjoner. I dag har vi to modeller som dekker størrelser fra 0,5 til 10-kv. Produktene vi trykker kommer fra Weidmuller Multicard og heter SFC, SFR & SF.

Produktet sorteres enkelt på kort for enkel oversikt.

Bestill produktet enkelt på vår nettside hvor du ser kortet grafisk og får god oversikt. Vi har også lagt til en importfunksjon & genererer nummerserier for raskere inntasting for deg som kunde.

Klikk her for å lese mer om:

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER!

Tillverkare:  Weidmuller

Typ: Öppen partmärkning/Snap-on

Storlekar: Öppen partmärkning (0,3-16 mm2)

Materiale: Polyamide 66, UL94: V-2

Färg: Vit/Gul (Fler vid förfrågan)

Åpen ledermerking

Att ha stenkoll på vilka kablar som är vilka är inte det lättaste, speciellt inte då majoriteten ser precis likadana ut. Med hjälp av öppen partmärkning blir det enklare att sortera och få ordning i elskåpet. Partmärkning används inom hela elindustrin för att förenkla arbetet och göra det smidigare inför eventuella reparationer. Vi erbjuder ett brett sortiment av öppen partmärkning där alla produkter är kundanpassade.

 

Den tidigare metoden av partmärkning gick ut på att du behövde trä på märkningen. Det var en relativt tidskrävande uppgift som behövde upprepas om något hade blivit fel. Att trä på märkningen var dessutom inte det mest hållbara alternativet, eftersom risken för att märkningen skulle glida av kunde vara stor. Genom att använda dig av öppen partmärkning behöver du inte längre oroa dig för något av ovanstående problem. Märkningen knäpps enkelt på kablarna och sitter ordentligt, vilket ger en lång hållbarhet.

 

Öppen partmärkning från Weidmuller Multicard

När en installation ska utföras är det viktigt att arbetet går snabbt och smidigt. Våra produkter är framtagna för att vara tidsbesparande och kommer i flera storlekar. I dagsläget erbjuder vi två olika modeller som lämpar sig för storlekar på 0,5 och upp till 10-kv. Det gör att du kan använda partmärkningen i de allra flesta situationer. För att du ska få en lättare översikt är märkningen även sorterad på kort.

 

Våra kundanpassade partmärkningar kommer från tillverkaren Weidmuller Multicard. De modeller som vi erbjuder är SFR, SFC och SF.

 

Enkel och snabb beställning

På vår hemsida kan du snabbt och enkelt lägga en beställning och få en tydlig översikt över vårt utbud av grafiska kort. Här finns det även en importfunktion så att du ska kunna få en läggning som går smidigare. Vårt fokus är att se till att du som kund är nöjd och får en order som är så bekymmersfri som möjligt.

 

Är du i behov av öppen partmärkning med snabb leverans? Om du lägger din order innan klockan 16.00 kan vi se till att leverera en kundanpassad produkt till dagen efter. Hos oss har du möjlighet att lägga din order online varje dag, vilket betyder att vi alltid är tillgängliga och redo att bistå våra kunder med hjälp. Via chatten har du också möjlighet att få vägledning och rådgivning. Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och göra ditt arbete eller din verksamhet smidigare och mer effektiv.

 

Lignende produkter

RUSTFRI KABELMERKING

KABELMERKING

ÅPEN LEDERMERKING

Har du spørsmål? Nøl ikke med å ringe oss på +468-646 94 01

Adresse

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktopplysninger

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.com

Åpningstider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lør/Søn: Stengt

 Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020