Weidmuller Dekafix

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER

FORNØYDE KUNDER

RASK KUNDESTØTTE

BESTILL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN ETTER

KUNDESTØTTE 08–17

KORTE SVARTIDER

Weidmuller Dekafix

Kundanpassad plintmärkning inom 24-timmar

Vi erbjuder kundanpassad plintmärkning så kallad Weidmuller Dekafix till samtliga plintar inom Weidmuller sortimentet. Designa själv på webben och se kortet grafiskt för att få en bra översikt av din beställning. Vi har även lagt in funktioner så som: Importera från excel, generera nummerserier & optimera kort för att förenkla processen.

All vår märkning trycks samma dag du beställer och du får dina produkter redan dagen efter. Snabbt, enkelt & rätt!

Klikk her for å lese mer om:

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER!

Weidmuller Dekafix

Vi erbjuder ett brett sortiment av Weidmuller Dekafix plintmärkning för elskåp. Du kan enkelt beställa kundanpassade plintmärkningar med det smidiga redigeringsprogrammet på vår hemsida. Beställ dina produkter innan 16.00 så skickar vi dem samma dag. Här kan du läsa mer om vårt Weidmuller Dekafix sortiment.

 

Om Weidmuller Dekafix

Weidmuller Dekafix är en plintmärkning som passar plintar från leverantören Weidmuller. Dekafix är en av de två vanligaste typerna av plintmärkningar och förkortas ofta som DEK. All märkning leveras färdigtryckt på kort och går även att redigera i vårt digitala redigeringsprogram. Det ger dig möjlighet att anpassa märkningen efter dina önskemål.

 

Produktsortiment

Plintmärkningen levereras färdigtryckt och kan monteras omgående. Kortet innehåller remsor med plintmarkeringsmärken. Markeringarna finns i bredderna 5 mm, 6 mm och 6,5 mm med horisontell eller vertikal orientering. Vertikal orientering används när plintskenorna monteras vertikalt i skåpet och horisontell orientering används när skenan monteras horisontellt. Det är viktigt att du beställer rätt storlek på den valda märkningen så att den passar plinten. Hos oss hittar du följande sortiment:

 

Material & Produktinformation

DEK är tillverkade av ett innovativt kompositmaterial som är säkert och lätt att använda. Du kan enkelt att ta loss markeringen från kortet och klicka fast på plinten. Den hårda basen fäster säkert på plinten och den elastiska ytfinishen gör det lätt och snabbt att montera markören. DEK passar särskilt bra för korta nummersekvenser. Standardfärgen på markeringarna är vit.

 

Kundanpassad plintmärkning

I vår digitala editor kan du anpassa plintmärkningarna efter dina önskemål. I programmet kan du redigera märkningarna så att du får dem precis som du vill. Du kan bland annat ändra textstorlek, font samt rotation. Det finns en rad olika funktioner som underlättar kundanpassningen av plintmärkningen. Du kan bland annat importera från excel, generera nummerserier och optimera kort för att förenkla processen. I programmet får du även en bra översikt av din beställning. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor eller behöver hjälp med att komma igång.

 

Leverans inom 24 timmar

Vi erbjuder mycket snabba leveranser på samtliga produkter. Beställ redan idag innan klockan 16.00 för leverans imorgon. Aldrig har det varit snabbt och smidigt att beställa plintmärkningar av högsta kvalitet!

Har du spørsmål? Nøl ikke med å ringe oss på +468-646 94 01

Adresse

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktopplysninger

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.com

Åpningstider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lør/Søn: Stengt

 Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020