Weidmuller Multifit

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER

FORNØYDE KUNDER

RASK KUNDESTØTTE

BESTILL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN ETTER

KUNDESTØTTE 08–17

KORTE SVARTIDER

Weidmuller Multifit

Kundanpassad plintmärkning inom 24-timmar

Vi erbjuder kundanpassad plintmärkning så kallad Weidmuller Multifit till samtliga plintar inom Weidmuller sortimentet. Designa själv på webben och se kortet grafiskt för att få en bra översikt av din beställning. Vi har även lagt in funktioner så som: Importera från excel, generera nummerserier & optimera kort för att förenkla processen.

All vår märkning trycks samma dag du beställer och du får dina produkter redan dagen efter. Snabbt, enkelt & rätt!

Klikk her for å lese mer om:

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER!

Weidmuller Multifit kundanpassad plintmärkning

Jobbar du med elservice inom fastighet eller verkstad? Behöver du kundanpassad och lättmonterad märkning till plintar för alla olika typer av el- och apparatskåp? Hos oss kan du själv designa din plintmärkning för elskåp för optimal kontroll och ordning. Vårt sortiment med kundanpassad plintmärkning från Weidmuller Multifit passar till alla plintar från Weidmullers stora sortiment samtidigt som de är kompatibla med de flesta stora leverantörernas system.

 

Designa och beställ online

I vårt enkla onlinesystem designar du själv din plintmärkning utan att behöva tekniska eller grafiska kunskaper. Du har möjlighet att ändra textstorlek, teckensnitt, rotera text, importera information från Excel, generera nummerserier, importera eller lägga till egen märkning och överblicka beställningen grafiskt innan beställning.

 

När du lägger din beställning innan klockan 16 får du din leverans dagen efter. Våra produkter levereras färdigtryckta och redo för montering. Märkningen levereras på kort, sorterade och färdigtryckta. Därför är det lätt för dig att snabbt skapa en överblick och sorteringen gör att du direkt kan hitta rätt märke. För att montera tar du loss märkningen från kortet och klickar fast på plinten. Därför är det viktigt att välja rätt storlek på plintmärkningen för att märkningen ska passa plinten och vara enkel att montera.

 

Plintmärkningen tillverkas av hållbar polyamide vilket innebär att våra produkter är tåliga och har lång livslängd och god läsbarhet. De printas vanligtvis samma dag som beställning för att du snabbt ska kunna få din märkning levererad.

 

Våra märkningar från Weidmuller Multifit

Vi arbetar med tre olika serier som passar de flesta leverantörer. Alla går att kundanpassa direkt online i vår editor.

  Vårt stora sortiment av plintmärkning från Weidmuller Multfit innebär att vi kan täcka de flesta kunders behov av plintmärkning  till alla de vanligt förekommande varumärkena på marknaden. Designa online och beställ innan 16 så får du din leverans dagen efter. Om du har frågor om vår märkning eller behöver support, kontakta oss gärna så hjälper vi dig med din beställning!

   

  Har du spørsmål? Nøl ikke med å ringe oss på +468-646 94 01

  Adresse

  Gränsbovägen 6

  152 42 Södertälje

  Kontaktopplysninger

  (+46) 08-646 94 01

  order@knutwall.com

  Åpningstider

  Mån-Fre 07.00-17.00

  Lør/Søn: Stengt

   Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020