FORNØYDE KUNDER

RASK KUNDESTØTTE

BESTILL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN ETTER

KUNDESTØTTE 08–17

KORTE SVARTIDER

Weidmuller Multifix SlimFix SFR

Öppen partmärkning 0,5-2,5 mm2

Öppen partmärkning för användning i anläggningar där märkning kan utföras efter montage av anläggningen. SlimFix SFR serien från Weidmuller Multicard finns i flera storlekar och är av Snap-on typ.

SFR Serien finns storlekar från 0,5 till 2,5 mm2. I färgerna Vit och Gul.

All märkning levereras färdigtryckt färdigt för montage. WS märkning i våran editor och beställ. Funktioner för att importera och generera finns inbyggda i editorn som tillåter användaren att snabbt skapa nummerserier eller utifrån egen genererad märkning. Textstorlek, färg och font samt rotation går att ändra utifrån de förutsättningar kunden själv har.

Weidmuller Multicard SlimFix SFR levereras på kort, sorterat och färdigtryckt för omgående montage. Att märkningen levereras på kort gör att det skapas en snabb överblick över märkningen och man slipper sortera och leta efter rätt märke.

Snap-on märkningen SlimFix SFR monteras lätt igenom att ta loss märkningen ifrån kortet och trycka fast den på kabeln. Det är viktigt att man använder rätt märkning anpassad för rätt area eftersom märkningen är utformad för att passa en specifik area. Korten innehåller olika antal märkningar beroende på storlek och levereras alltid som ett helt kort.

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER!

Tillverkare:  Weidmuller

Typ: Slimfix SFR

Användningsområden: Öppen partmärkning 0,5-2,5 mm2 Snäpp

Storlek:  5,8 x 21 (bxh)

Materiale: Polyamide 66, UL94: V-2

Färg: Vit/Gul

Har du spørsmål? Nøl ikke med å ringe oss på +468-646 94 01

Adresse

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktopplysninger

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.com

Åpningstider

Man–Fre: 08.00–17.30

Lør/Søn: Stengt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020