OM OSS

Sedan 60-talet har vi tillverkat märksystem till Sverige

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Knutwalls historia

– Sedan 60-talet

Företaget Knutwall startades redan på 60-talet av just Knut Wall som redan då gjorde märkhylsor för installatörer lokalt i Stockholm. Då skrev man för hand på hylsor som sedan bearbetades i en ugn för skriften skulle brännas fast. 1975 tog sedan Lilly och Rodger Wikström över företaget som döptes till Knut Wall. Efterträdarna Lilly & Roger höll till i Hägersten och tog fram de nya typerna av kabel- & partmärkningshylsor.

– Nya ägare 2009

I april 2009 köptes företaget upp av Per och Johan Forssén, bröderna flyttade verksamheten till Södertälje och bytte namn till Knutwall Marking Systems AB. En ny maskinpark köptes in vilket gjorde att produktionen blev mer effektivare inom kabel- och partmärkningstillverkningen. Den nya maskinparken resulterade i väsentligt kortare ledtider och leverans sker nu samma dag som beställningar kommer in före 16.00. Även på krympslangssidan köptes nya maskiner in, förr varmpräglade man varje märkning för hand. Den nya maskinen innebär att logotyper och texter kan skrivas ut redan ett par minuter efter order.

– Utveckling

Under hösten 2009 märkte vi att det saknades något i sortimentet. En gravyrmaskin köptes in och tillverkning av graverade plastskyltar påbörjades. Under året 2010 lanserade Knutwall sin första webbsida med många nya och smarta funktioner. Kabel- och partmärkning samt skyltar kan nu beställas snabbt och enkelt direkt över internet. Under första kvartalet 2011 utökades personalstyrkan med en försäljare.

– Idag

Under 2020 tog vi steget och blev nu 9-st anställda senaste årens tryck på försäljningen och utveckling av nya lösningar inom gravyr, print, rostfritt sortiment har gett utfall och vi har idag en av Nordens största maskinparker inom märksystem.  Tillsammans med våra kunder tittar vi hela tiden på nya lösningar för att kunna erbjuda produkter snabbare, mer effektivt och bättre än tidigare.

– Framtiden

Vi arbetar konstant med att göra det enklare och mer tidseffektivt att beställa produkter från Knutwall. Vi vill vara en lyhörd leverantör och samarbetspartner för er. Hos oss får ni personlig hjälp och vi gör allt för att servicen för er som kund skall bli så bra som möjligt.

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 08.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020