ÖPPEN PARTMÄRKNING

Beställ innan 16.00 för leverans dagen efter

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Öppen partmärkning

Vi erbjuder kundanpassad öppen partmärkning med snap-on effekt för tidsbesparing vid installationer. Idag har vi två modeller som täcker storlekar från 0,5 till 10-kv. Produkterna vi trycker på kommer från Weidmuller Multicard och heter SFC, SFR & SF.

Produkten sorteras enkelt på kort för enkel översikt.

Beställ produkten enkelt på vår hemsida där du ser kortet grafiskt och får en bra översikt. Vi har även lagt in importfunktion & generera nummerserier för snabbare inläggning för er som kund.

Klicka här för att läsa mer om:

BESTÄLL FÖRE 16.00 FÖR DAGEN EFTER LEVERANS!

Tillverkare:  Weidmuller

Typ: Öppen partmärkning/Snap-on

Storlekar: Öppen partmärkning (0,3-16 mm2)

Material: Polyamide 66, UL94: V-2

Färg: Vit/Gul (Fler vid förfrågan)

Öppen partmärkning

Att ha stenkoll på vilka kablar som är vilka är inte det lättaste, speciellt inte då majoriteten ser precis likadana ut. Med hjälp av öppen partmärkning blir det enklare att sortera och få ordning i elskåpet. Partmärkning används inom hela elindustrin för att förenkla arbetet och göra det smidigare inför eventuella reparationer. Vi erbjuder ett brett sortiment av öppen partmärkning där alla produkter är kundanpassade.

 

Den tidigare metoden av partmärkning gick ut på att du behövde trä på märkningen. Det var en relativt tidskrävande uppgift som behövde upprepas om något hade blivit fel. Att trä på märkningen var dessutom inte det mest hållbara alternativet, eftersom risken för att märkningen skulle glida av kunde vara stor. Genom att använda dig av öppen partmärkning behöver du inte längre oroa dig för något av ovanstående problem. Märkningen knäpps enkelt på kablarna och sitter ordentligt, vilket ger en lång hållbarhet.

 

Öppen partmärkning från Weidmuller Multicard

När en installation ska utföras är det viktigt att arbetet går snabbt och smidigt. Våra produkter är framtagna för att vara tidsbesparande och kommer i flera storlekar. I dagsläget erbjuder vi två olika modeller som lämpar sig för storlekar på 0,5 och upp till 10-kv. Det gör att du kan använda partmärkningen i de allra flesta situationer. För att du ska få en lättare översikt är märkningen även sorterad på kort.

 

Våra kundanpassade partmärkningar kommer från tillverkaren Weidmuller Multicard. De modeller som vi erbjuder är SFR, SFC och SF.

 

Enkel och snabb beställning

På vår hemsida kan du snabbt och enkelt lägga en beställning och få en tydlig översikt över vårt utbud av grafiska kort. Här finns det även en importfunktion så att du ska kunna få en läggning som går smidigare. Vårt fokus är att se till att du som kund är nöjd och får en order som är så bekymmersfri som möjligt.

 

Är du i behov av öppen partmärkning med snabb leverans? Om du lägger din order innan klockan 16.00 kan vi se till att leverera en kundanpassad produkt till dagen efter. Hos oss har du möjlighet att lägga din order online varje dag, vilket betyder att vi alltid är tillgängliga och redo att bistå våra kunder med hjälp. Via chatten har du också möjlighet att få vägledning och rådgivning. Hör av dig till oss så pratar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och göra ditt arbete eller din verksamhet smidigare och mer effektiv.

 

Liknande produkter

ROSTFRI KABELMÄRKNING

KABELMÄRKNING

ÖPPEN PARTMÄRKNING

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

 Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020