PRINTADE SKYLTAR

Beställ före 16.00 för leverans dagen efter

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Printade skyltar

Vi erbjuder UV-printade 4-färgstryckta skyltar för inom & utomhusbruk. Användningsområdet är brett och med hjälp av vårt online system kan du själv designa aggregatskyltar, informationsskyltar & CE-skyltar med din egna logotyp.

Vi har även ett stort mallbibliotek med färdiga mallar med symboler där du enkelt kan ändra kontaktuppgifter för att skapa din egen skylt.

För att slippa uppfinna hjulet på nytt så kan du själv kan spara ner dina egna mallar till ditt bibliotek.

 

BESTÄLL FÖRE 16.00 FÖR DAGEN EFTER LEVERANS!

Material: Plast acryl

Tjocklek: 1,0 mm

Färgval: Printas enligt egna specifikationer.

UV-beständigt: Ja (Med UV-laminat) ca 5-10 år beroende på miljö.

Vanliga användningsområden är:

Varningsskyltar, påbudsskyltar, förbudsskyltar, aggregatskyltar, ce-skyltar, maskinskyltar, informationsskyltar m.m.

Printade skyltar

Hos oss hittar du ett brett utbud av printade skyltar för inom- och utomhusbruk. I vårt onlinesystem kan du själv designa dina skyltar och få dem precis som du vill. Om du beställer innan 16.00 får du skyltarna levererade redan dagen efter. Aldrig tidigare har det varit så enkelt och smidigt att beställa egendesignade skyltar!

 

Produkter

Vi erbjuder UV-printade fyrfärgstryckta skyltar som lämpar sig för användning både inomhus och utomhus. Hos oss kan du beställa printade skyltar för alla tänkbara användningsområden.

 

Här hittar du bland annat brandskyltar, säkerhetsskyltar, varningsskyltar, förbudsskyltar, parkeringsskyltar, påbudsskyltar, aggregatskyltar och informationsskyltar. Du kan skapa en helt unik skylt eller använda någon av våra färdiga mallar. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

 

Så designar du dina egna skyltar

Med vårt användarvänliga onlinesystem är det mycket enkelt att designa unika printade skyltar. Allt du behöver göra är att ladda upp egna symboler och logotyper. Därefter skräddarsyr du skylten genom att lägga till text och färg samt justera storleken. Du kan även använda vårt mallbibliotek som innehåller ett stort utbud av mallar för alla sorters skyltar. Du väljer helt enkelt den mall som passar bäst till din skylt och därefter kan du justera den efter dina önskemål. För att spara tid kan du även spara dina egna mallar till ditt personliga mallbibliotek.

 

Produktmaterial

Samtliga printade skyltar är tillverkade av högsta kvalitet i akrylplast. Det är ett tåligt material som tål väder och vind. Skyltarna är 1,0 millimeter och är UV-beständiga vilket gör att de behåller färgerna i cirka 5-10 år beroende på miljö. Tack vare den UV-laminerade akrylen kan skyltarna användas utomhus utan att de bleks. Samtliga skyltar är med fyrfärgstryck vilket innebär att vi levererar skyltar i alla möjliga olika färger. Färgvalet beror på kundens egna specifikationer, men det finns inga begränsningar. Färg är ett effektivt sätt att underlätta för hjärnan att tolka skyltens budskap. Gul färg är exempelvis effektivt om du vill att skylten ska signalera fara. Låt kreativiteten flöda och skapa skyltar utifrån dina specifika önskemål. Fråga oss gärna om du har några frågor.

 

Snabba leveranser

Samtliga printade skyltar levereras mycket snabbt. Om du beställer före 16.00 får du skyltarna leverade redan nästa arbetsdag. Perfekt om du är ute med kort varsel eller om du vill slippa vänta. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa tänkbara service till våra kunder och vi är stolta att erbjuda snabba leveranser inom 24 timmar utan att tumma på kvaliteten.

 

Designa din skylt innan klockan 16.00 idag och få den levererad redan imorgon!

 

Liknande produkter

GRAVERADE SKYLTAR

ALUMINIUMSKYLTAR

ROSTFRIA SKYLTAR

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020