VENTILATIONSMÄRKNING

Kundanpassade pilar för ventilation med 24-h leverans

NÖJDA KUNDER

SNABB SUPPORT

BESTÄLL FÖRE 16.00

Leverans dagen efter

Support 08-17

Korta svarstider

Maila in underlag

& specialfiler

Ventilationsmärkning

Knutwall erbjuder kundanpassad ventilationsmärkning. Beställ snabbt och enkelt online, välj din text samt lägg till din egna logotyp kostnadsfritt. Vi erbjuder produkten i både 0,5 mm halogenfri plast, och som standard klistermärken. 

De modeller vi trycker tillsammans med er kundanpassade text:

– TILLUFT (Röd)

– FRÅNLUFT (Gul)

– AVLUFT (Brun)

– ÅTERLUFT (Gul)

– UTELUFT (Blå).

Storleken på skylten/-klistermärket är: 160×80 mm.

På skylten ingår två hål och tejp på baksidan för enkelt montage.

BESTÄLL FÖRE 16.00 FÖR DAGEN EFTER LEVERANS!

Storlek på vår ventilationsmärkning

Vår ventilationsmärkning följer Svensk-Standard och erbjuds i 160×80 mm.

Material på ventilationsmärkningen

Skyltarna är 0,5 mm halogenfri screen tryckt plast. Produkten erbjuds med 2-st standardhål och tejp på baksidan.

Klistermärkena är enligt standard och ca 0,1 mm tjocka.

Texter/-logotyp på er ventilationsmärkning

Vi tryckter alltid texten & era logotyper enligt önskemål. Välj upp till tre rader och ladda upp din egna logotyp i .eps format samt applicera den där ni tycker den passar.

Färger ventilationsmärkning

Vårt utbud av färger följer Svensk-Standard enligt nedan:

– TILLUFT (Röd)

– FRÅNLUFT (Gul)

– AVLUFT (Brun)

– ÅTERLUFT (Gul)

– UTELUFT (Blå)

Unik ventilationsmärkning – anpassad efter dina behov

Vi på Knutwall Marking System AB erbjuder unika klistermärken och skyltar för Flo-Code, så att du ska kunna märka din ventilation på bästa sätt. Du beställer dina ventilationsskyltar enkelt på nätet. Vi skapar en färdigtryckt produkt och levererar inom 24 timmar.

 

Varför ventilationsmärkning?

Det finns regler som säger att ventilationen ska märkas, och att det ska göras på ett sätt så att det lätt går att förstå vad det är för typ av luft. Det ska också finnas pilar som visar strömningsriktningen. Det finns en standard för vilka färger som ska användas för olika typer av luft, allt för att det ska bli så tydligt som möjligt.

 

Varför beställa ventilationsskyltar eller klistermärken?

De flesta skriver ut sin märkning för Flo-Code från en vanlig skrivare, eller skriver den för hand. Sett till gällande regelverk är det en lösning som är okej, men det betyder inte att det är det bästa alternativet. Vi på Knutwall Marking System AB erbjuder unika produkter där du får skyltar eller klistermärken som är anpassade efter dina önskemål och behov. Tryckta produkter blir snyggare, ger ett mer seriöst intryck och håller längre – förutom att de blir tydligare och därför ökar säkerheten mer än en handskriven skylt kan göra.

 

Snabb leverans

När du beställer din ventilationsmärkning från Knutwall Marking System AB kan du få klistermärken och ventilationsskyltar redan nästa dag! Det enda som krävs är att du gör beställningen innan klockan 16, så garanterar vi en färdigtryckt produkt anpassad efter dina önskemål, och leverans inom 24 timmar.

 

Material och storlek

Standard för vår märkning av Flo-Code är klistermärken, men det går också att få ventilationsskyltar av halogenfri plast med en tjocklek på 0,5 mm.

 

Storleken på skyltar och klistermärken är 160×80 mm. På baksidan av skyltarna finns tejp för att de enkelt ska kunna monteras. Det finns också två hål för montering.

 

Olika alternativ

Vi erbjuder ventilationsskyltar och klistermärken som är anpassade speciellt för ventilationsmärkning, eller Flo-Code. Det går att få med eller utan spegling och aktuella alternativ och färger är:

 

  • tilluft – röd färg
  • frånluft – gul färg
  • avluft – brun färg
  • återluft – gul färg
  • uteluft – blå färg

Du kan välja att lägga till extra text med upp till två rader, och kan då själv bestämma typsnitt, storlek och annan formatering. Det är också möjligt att lägga till din egen logotype.

 

Det går dessutom att lägga till symboler från vårt sortiment av bilder, så att ventilationsskylten kan innehålla relevanta varningar, påbud eller annan information. Som exempel finns symboler för telefon, brandsläckare, cigarettförbud, hörselkåpor eller risk för halka.

Har du frågor? Tveka inte att ringa till oss på 08-646 94 01

Adress

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktuppgifter

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Öppettider

Mån-Fre 08.00-17.00

Lör/Sön: Stängt

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020