HAMMARPRODUKTER - H50 Gul

BESTIL FØR KL. 16.00 OG MODTAG LEVERING DAGEN EFTER

TILFREDSE KUNDER

HURTIG SUPPORT

BESTIL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN EFTER

Support 08-17

KORTE SVARSTIDER

SEND GRUNDMATERIALE

& specialfiler

Hammarprodukter – H50 Gul

Vi på Knutwall erbjuder Hammarprodukters H50 märksystem kundanpassat på 24-h leveranser. 

Produkten är screentryckt på 0,7 mm aluminium. Skylten är 80 mm hög, 35 mm bred och texthöjden är 50 mm. Produkten är läsbar på ca 20-meters avstånd.

Bestil produktet nemt i vores digitale online system, hvor du selv kan udfylde tegnene for hvert skilt, og vi samler det klar til montering. Det betyder, at du sparer både tid og penge. Hvis du hellere vil e-maile din ordre ind, skal du gøre det til: order@knutwall.com.

Produktet bruges til mærkning af komponentmærker, kraftværker, stationer, kontrolpaneler og lysmaster. Bundpladen er 0,7 mm aluminiumsplade i sort og vejrbestandig farve. Teksten er screentrykt og beskyttende lakeret med klar lak for bedste holdbarhed.

Vores modeller at vælge imellem:

H10 Gul

H10 Hvid

H25 Gul

H25 Hvid

H50 Gul

H50 Hvid

BESTIL FØR KL. 16.00 OG MODTAG LEVERING DAGEN EFTER!

Materiale: Aluminium

Tykkelse: 0,7 mm

Farvevalg: Gul/hvid

UV-resistent: Ja

Anvendelsesområde:

Komponentmærkning, kraftværker, stationer, kontrolpaneler og lysmaster mv.

Varför välja Hammarprodukter?

Hammarprodukters märksystem är den ultimata lösningen för alla som söker en pålitlig och effektiv metod för att märka olika typer av material och produkter. Med deras innovativa och hållbara design har Hammarprodukter skapat ett varumärke som står för kvalitet, precision och mångsidighet inom el & energibranschen.

Vad gör Hammarprodukters märksystem så enastående? För det första, deras överlägsna kvalitet. Tillverkade av högkvalitativt aluminium material, är Hammarprodukters märksystem byggda för att hålla utomhus under lång tid. Detta gör dem till ett utmärkt val för både industriell användning och mindre skala projekt.

Funktionell design är en annan aspekt som sätter Hammarprodukters märksystem isär från konkurrensen. Med enkelheten och användarvänligheten i åtanke har varje produkt designats för att vara lätt att använda och ge noggranna märkningar varje gång. Oavsett om du behöver märka metall, trä, plast eller andra material, kommer Hammarprodukters märksystem att leverera professionella resultat varje gång.

Mångsidighet är en nyckelfaktor när det gäller Hammarprodukters märksystem. Med olika typer av märkverktyg och tillbehör kan du anpassa din märkning för att passa dina specifika behov och krav. Från elektriska märkpennor till slagstämplar och numrerade märkverktyg, finns det en mängd alternativ för att möta alla tänkbara märkningsbehov.

Hållbarhet är en annan anmärkningsvärd egenskap hos Hammarprodukters märksystem. Genom att investera i deras produkter kan du vara säker på att du får en pålitlig och hållbar lösning som kommer att hålla över tid. Detta sparar inte bara pengar på lång sikt, utan minskar också behovet av att ständigt byta ut och reparera utrustning.

Sammanfattningsvis, Hammarprodukters märksystem är det självklara valet för alla som kräver högkvalitativa, pålitliga och mångsidiga märkningslösningar. Med deras exceptionella kvalitet, funktionella design, mångsidighet och hållbarhet är det ingen tvekan om att Hammarprodukters märksystem kommer att leverera överlägsna resultat för alla dina märkningsbehov.

Lignende produkter

Kabelmærkning

Ledningsmærkning

Åben ledningsmærkning

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at ringe til os på +468-646 94 01

Adresse

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje (Sverige)

Kontaktinformation

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.se

Åbningstider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lør/Søn: Lukket

Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020