Weidmuller WAD

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER

FORNØYDE KUNDER

RASK KUNDESTØTTE

BESTILL FØR KL. 16.00

LEVERING DAGEN ETTER

KUNDESTØTTE 08–17

KORTE SVARTIDER

Weidmuller WAD

Kundanpassad plintmärkning inom 24-timmar

Vi erbjuder kundanpassad plintmärkning så kallad Weidmuller WAD till samtliga plintar inom Weidmuller sortimentet. Designa själv på webben och se kortet grafiskt för att få en bra översikt av din beställning. Vi har även lagt in funktioner så som: Importera från excel, generera nummerserier & optimera kort för att förenkla processen.

All vår märkning trycks samma dag du beställer och du får dina produkter redan dagen efter. Snabbt, enkelt & rätt!

Klikk her for å lese mer om:

BESTILL FØR KL. 16.00 FOR LEVERING DAGEN ETTER!

Weidmullers WAD

Weidmullers WAD ingår i Weidmullers Multifit-sortiment. Hos oss på Knutwall Marking System AB är den en självklar produkt i sortimentet då kunden själv enkelt kan anpassa den efter sina behov, något som gör den till en oslagbar lösning för både yrkes- och privatpersoner. Weidmullers WAD är en typ av plintmärkning som kunden själv skräddarsyr i vårt smidiga designsystem. Produkten skickas redan efter 24 timmar om ordern lagts innan klockan 16.00.

 

Designa enkelt online

Det går naturligtvis att köpa redan färdig plintmärkning i på många ställen, men fördelarna med att använda sig av Weidmullers WAD och utforma sin egen är många. Du får bland annat en märkning som är anpassad exakt efter de behov du har och det elskåp du ska märka. Möjligheten att själv välja text samt utseende gör att du kan anpassa plintmärkningen på det sätt som du tycker är tydligast att läsa av.

 

För att göra det ännu enklare att utforma precis den typ av plintmärkning du behöver erbjuder vi ett smidigt designverktyg online. Designverktyget har dessutom integrerade funktioner så som koppling till excel, möjlighet att optimera kort samt att generera nummerserier. Det gör det mycket enkelt att både anpassa och att se slutresultatet av din produkt grafiskt innan du lägger din beställning. På så sätt slipper det bli fel och du kan vara säker på att du får exakt den produkt du önskar. Naturligtvis kan du även själv bestämma vilken typ av font samt textstorlek du vill använda. Det är även möjligt att välja färg på produkten då vi erbjuder den i både vit och gul. Möjligheten att själv utforma produkten erbjuds till samtliga Wedimullers WAD.

 

Vi tillverkar din produkt direkt

Som kund är du mycket viktig för oss, därför vill vi inte att du ska behöva vänta på din beställning. När du lägger din order på vardagar innan klockan 16.00 börjar vi att arbeta med att trycka den direkt och skickar den sedan inom 24 timmar. Det gör att den snabbt är hos dig och att du kan börja använda den.

 

Viktigt med plintmärkning

Att ha en tydlig märkning i elskåpet är viktigt av både praktiska skäl och av säkerhetsskäl eftersom det underlättar avsevärt vid både installationer samt vid elfel. Som anläggningsinnehavare ansvarar du för att din anläggning är säker. I denna säkerhet är märkning en viktig komponent. Hos oss har du möjlighet att skapa tydlig märkning med egen text som täcker just dina behov. Är du yrkesperson inom el kan du genom att använda dig av vår Weidmuller WAD enkelt anpassa märkningen så att den passar din uppdragsgivares behov.

 

Har du spørsmål? Nøl ikke med å ringe oss på +468-646 94 01

Adresse

Gränsbovägen 6

152 42 Södertälje

Kontaktopplysninger

(+46) 08-646 94 01

order@knutwall.com

Åpningstider

Mån-Fre 07.00-17.00

Lør/Søn: Stengt

 Copyright: Knut Wall Marking Systems AB 2020